Zakwaterowanie
Zlokalizowane w 320 pokojach.
Typy pokoi
Pokój 2-osobowy ok. 36m2 dla max. 2 os. pokój dzienno-sypialny, klimatyzacja, sejf (bezplatny), ekspres do kawy, minibar (bezplatny), TV, lazienka (prysznic, deszczownica), szlafrok, kapcie, suszarka do wlosów, balkon lub taras, widok na ogród
Suita junior z widokiem na morze Diamond Club ok. 57m2 dla max. 3 os. pokój dzienno-sypialny, klimatyzacja, sejf (bezplatny), wentylator sufitowy, ekspres do kawy, minibar (bezplatny), TV, uslugi kamerdynera (bezplatne), lazienka (wanna z hydromasazem), szlafroki, kapcie, suszarka do wlosów, balkon lub taras, widok na morze
Suita junior ok. 57m2 dla max. 3 os. pokój dzienno-sypialny, klimatyzacja, sejf (bezplatny), wentylator sufitowy, sofa, ekspres do kawy, minibar (bezplatny), TV, lazienka (deszczownica, wanna z hydromasazem), szlafroki, kapcie, suszarka do wlosów, balkon lub taras
Suita junior Diamond Club ok. 57m2 dla max. 2 os. pokój dzienno-sypialny, klimatyzacja, sejf (bezplatny), wentylator sufitowy, ekspres do kawy, minibar (bezplatny), TV, uslugi kamerdynera (bezplatne), lazienka (deszczownica, wanna z hydromasazem), szlafroki, kapcie, suszarka do wlosów, taras (bezposredni dostep do basenu), od strony basenu
Wyzywienie
Restauracje (7), restauracje A la carte, bary (4)
All Inclusive
sniadanie, pózne sniadanie, obiad, kolacja
przekaski, przekaski o pólnocy
ciasto
lody
wybrane napoje bezalkoholowe
wybrane lokalne napoje alkoholowe
wybrane miedzynarodowe napoje alkoholowe
wybrane napoje do posilków
kawa/herbata po poludniu
Dodatkowo platne inne napoje importowane oraz wysokojakosciowe, soki ze swiezo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, napoje energetyczne.
Restauracje A la carte
azjatycka
japonska
orientalna
miedzynarodowa
wloska
Wazne informacje
*** Podane godziny serwowania posilków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej moga ulec nieznacznym zmianom, ze wzgledu na sezonowosc,sily wyzsze i inne okolicznosci.
Ze wzgledu na procedury bezpieczenstwa zastosowane w zwiazku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie moga wystepowac ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposazenie pokoju, serwisie plazowym oraz serwisie gastronomicznym.